{ "title": "Bulyonlu Pilav", "image": "https://www.pilav.gen.tr/images/bulyonlu-pilav-1495.jpg", "date": "19.01.2024 06:40:43", "author": "Serpil Köseoğlu", "article": [ { "article": "Bulyonlu Pilav, Pilav Geleneksel Türk Mutfağının olmazsa olmazıdır. Püf noktalarını bildikten sonra pilavı tane tane ve lezzetli yapmanız mümkündür. Ancak püf noktalarına dikkat etmediğiniz zaman pilav lapa ve tatsız olur. Osmanlı kültüründen günümüze kadar süre gelen Osmanlı Mutfağından, Türk Mutfağına taşınan pilav, hemen hemen her yemeğin yanında yapılan bir yemektir. Bu nedenle her kadının mutlaka bilmesi ve öğrenmesi gerekir. Bu nedenle lezzetli ve mükemmel bir pilav yapmanın püf noktaları ile sizlerle paylaşacağım. Bulyonlu pilavı ister bulgurdan, isterseniz de pirinçten hazırlayarak değişik lezzetler hazırlayıp sebzeli ya da etli yemeklerin yanında servis edebilirsiniz. Ayrıca bulyonlu pilavı şehriyeli, erişteli, nohutlu ya da sade olarak da hazırlayabilirsiniz.