Havuçları ilk olarak iyice yıkayalım ve kabuklarını soyarak rendeden geçirelim. Soğanları da kabuklarından ayırarak ince ince doğrayalım. Daha sonra pirinci ılık ve tuzlu su içerisinde 30 dakika boyunca bekletelim ve nişastası çıkana kadar iyice yıkayalım. Derin bir tencere içerisine tereyağı koyalım ve soğanları, kuşbaşı etleri ekleyelim ve etler suyunu bırakıp tekrardan çekene kadar kavuralım. İçerisine yarım su bardağı sıcak su ekleyelim ve etleri haşlamaya bırakalım. Etler yumuşadıktan sonra tuzunu ilave edelim ve karıştıralım daha sonra ocaktan alalım.
Pirinci tereyağında hafif şekilde kavuralım. Üstüne havuçları ilave edelim ve iyice karıştıralım. Sonra kemik suyunu, tuzu, karabiberi ekledikten sonra kaynamaya bırakalım ve kaynadıktan sonra kısık ateşte pişirelim. Son olarak pişen pilavı kenara alalım. Pilav demlendikten sonra daha önce pişirdiğimiz etleri üzerine döküp iyice yayalım. Üzeri için ise bir tavada tereyağını eritelim ve Acem pilavının üzerinde iyice gezdirelim. Son olarak Antep fıstığı serpelim ve sıcak servis yapalım. Böylece hızlı ve pratik bir şekilde pilavımızı hazırlamış ve sunmuş oluruz.