Bu meyhane pilavı tarifini okuduktan sonra yapmak için sabırsızlanıyorum! Pirinci önceden 30 dakika bekletmek gerektiğini öğrenmek benim için yeni bir bilgi oldu. Acaba badem ve dolmalık fıstık eklemek pilava nasıl bir tat katıyor? Ayrıca bu lezzeti taze nane veya maydanoz ile sunmak gerçekten hoş bir dokunuş olabilir. Yemek hazırlama aşamasında en çok hangi malzeme lezzeti etkiliyor sizce? Herkesin evinde farklı malzemeler mevcut, siz ne tür deneyimler yaşadınız? Bu pilavı daha önce yapıp paylaşan var mı?
Bu meyhane pilavı tarifini okuduktan sonra yapmak için sabırsızlanıyorum! Pirinci önceden 30 dakika bekletmek gerektiğini öğrenmek benim için yeni bir bilgi oldu. Acaba badem ve dolmalık fıstık eklemek pilava nasıl bir tat katıyor? Ayrıca bu lezzeti taze nane veya maydanoz ile sunmak gerçekten hoş bir dokunuş olabilir. Yemek hazırlama aşamasında en çok hangi malzeme lezzeti etkiliyor sizce? Herkesin evinde farklı malzemeler mevcut, siz ne tür deneyimler yaşadınız? Bu pilavı daha önce yapıp paylaşan var mı?
Cevap yaz